Miercuri, 8 noiembrie 2017 – CoworkTM Open Office Hours – accounting

Miercuri, 8 noiembrie 2017, deschidem la Cowork Timișoara o serie de sesiuni de mentoring Open Office Hours. Conceptul de Open Office Hours este din ce în ce mai răspândit în lume și reunește mentori și consultanți din toate domeniile legate de business care își alocă o parte din timpul lor pentru a susține antreprenorii începători dintr-o comunitate și pentru a contribui astfel la dezvoltarea acelei comunități pe termen lung.

Răspundem cu placere invitației partenerilor noștri de a susține prima sesiune de mentoring sub sigla CoworkTM Office Hours, împșrțită în 4 sloturi de câte 20 de minute, începând cu ora 18.30, astfel:

SLO1 – 18.30-18.50

SLO2 – 18.50-19.10

SLO3 – 19.10 – 19.30

SLO 4 – 19.30 – 19.50

20 de minute alocate fiecărui participant, timp în care vom răspunde la întrebări legate de organizarea contabilității, de impozite și taxe, întrebări din domeniul salarizării, dar vom atinge și aspecte ce țin de organizarea internă a activității administrative a unui startup.

Detalii despre eveniment găsiți pe pagina de Facebook a Cowork Timisoara sau direct pe pagina de eveniment

Înscrierile se fac prin intermediul Eventbrite

Va rugăm ca, în cazul în care ați rezervat un loc și, din varii motive nu mai puteti ajunge, să anulați rezervarea, pentru a permite altui participant să se inscrie.

Au prioritate participanții care nu au mai purtat anterior discuții preliminare cu noi. Va mulțumim pentru înțelegere.